SEGRE

HOQUEI PATINS CHAMPIONS LEAGUE

El pas a quarts, en joc

Vila-sana i Palau de Plegamans es disputen avui al Pla el liderat del grup i la classificació matemàtica || Les lleidatanes arriben molt minvades físicament

Les lleidatanes van arrancar un valuós empat de Palau fa 15 dies.

Les lleidatanes van arrancar un valuós empat de Palau fa 15 dies.CLARA LIÁÑEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Club Patí Vila-sana i el Palau de Plegamans afronten aquesta tarda al Pla d’Urgell (19.00) el tercer duel directe en poc més d’un mes, aquesta vegada amb un premi doble en joc: el liderat del grup de la Champions i la classificació matemàtica per als quarts de final (es classifiquen els dos primers). Ho aconseguirà el que guanyi, ja que les taules mantindrien ambdós igualats al capdavant de la classificació amb cinc punts i pendents del seu partit davant de les portugueses de l’Académico da Feira, que ha perdut els dos encontres que ha jugat fins a la data. Les lleidatanes buscaran la primera victòria directa de la temporada davant del Palau, després de la derrota soferta a començaments de gener a la Lliga (3-4) i de l’empat de fa quinze dies a la pista barcelonina (2-2) en l’anada de la Champions.

El Vila-sana no arriba gaire bé al matx, ja que ve de cedir un empat a Fraga, en un partit amb polèmica arbitral, i després d’una setmana amb molts problemes físics, tant de lesions com de malalties. En aquest sentit, Laura Barcons té molt complicat jugar avui pel cop que va rebre en l’entrenament de dijous, l’únic en què van participar totes les jugadores, mentre que Vale Fernández no s’ha pogut exercitar per un procés gripal i Maria Porta arrossega molèsties al genoll.Lluís Rodero és conscient de la importància del duel d’avui. “Puntuar seria fer un pas gairebé definitiu per ser a quarts, però nosaltres intentarem guanyar, la qual cosa ja ens donaria la classificació virtual, encara que hem passat una setmana complicada amb lesions i malalties.

Només hem pogut entrenar dijous amb tot l’equip al complet, però som professionals i demà –avui– ho donarem tot per guanyar els tres punts”, va indicar el tècnic lleidatà, que d’altra banda ja no recorda la derrota davant del Palau de fa un mes a casa. “El partit de Lliga ja és passat, vam aprendre del que vam fer malament i hem millorat des d’aleshores. Hem de sortir amb la mateixa intensitat que l’altre dia a Palau, per sobre de la del rival, que és molt alta, i sobretot millorar l’efectivitat en atac.

Dissabte a Fraga vam pagar car totes les ocasions que vam fallar”, va avisar.

tracking