SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Michael Carrera guanya el vuitè MVP de la temporada pel partit davant l'Oviedo

Nou guardó del jugador de l'ICG Força Lleida després dels 37 punts de valoració contra l'Oviedo | Millor jugador de la LEB Or, és líder en punts i rebots

L’ICG Força Lleida va participar en els actes de Special Olympics.

L’ICG Força Lleida va participar en els actes de Special Olympics.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Michael Carrera, jugador de l’ICG Força Lleida, es va endur el seu vuitè MVP de la temporada a la LEB Or després dels seus 37 punts de valoració al duel de divendres contra l’Oviedo (76-65). Després dels últims enfrontaments de la jornada, en els quals l’Almansa va sorprendre ahir l’Estudiantes (75-78) i l’Alacant va patir amb el Juaristi (68-70), el veneçolà va aconseguir un nou guardó davant els 35 punts de valoració de Mirza Bulic (Cantàbria) i els 33 de Melwin Pantzar (Valladolid). L’ala pivot segueix liderant la classificació de l’MVP de la temporada, amb una mitjana de 25,3 punts per partit, pels 20,9 de Pantzar i els 17,1 de Felipe dos Anjos (Andorra).

Per trobar una valoració tan elevada, cal remuntar-se a la LEB Or de la temporada 2008-09, en la qual Jakim Donaldson va fer una mitjana de 28,5 amb la Laguna. A banda de liderar l’estadística de valoració, Carrera és el màxim anotador de la competició (20,3 punts per partit) i el que més rebots captura (9,3), destacant en els defensius (7,1). El jugador veneçolà és també el que més minuts juga (29:13) i el que més faltes rep (7,3) per encontre.

En l’apartat negatiu, és el segon amb més pilotes perdudes (2,7 per partit). Carrera, que va aconseguir recentment la classificació per al Mundial amb la selecció de Veneçuela i que va arribar a l’ICG Força Lleida el desembre del 2020, va complir divendres contra l’Oviedo el seu partit número 75 al club. D’altra banda, els jugadors David Cuéllar, Álex Urtasun i Diogo Brito van participar ahir en el recorregut per Lleida de la torxa dels Special Olympics de Catalunya, els Jocs de la qual arranquen el dia 30 a la ciutat barcelonina de Granollers.

tracking