SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Michael Carrera deixa el Força Lleida i se'n va a l'ACB

Ha acceptat l'oferta del Gran Canària, que vol el veneçolà per suplir el lesionat Damien Inglis || Dur revés per a les aspiracions del Força Lleida

Michael Carrera va ser determinant divendres passat en la victòria davant de l’Oviedo.

Michael Carrera va ser determinant divendres passat en la victòria davant de l’Oviedo.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Michael Carrera deixa l’ICG Força Lleida per fer definitivament el salt a la Lliga ACB. Després de descartar en més d’una ocasió, tant aquesta temporada com la passada, ofertes d’equips de la màxima categoria espanyola, el veneçolà ha acabat cedint i ahir va acceptar la proposta del Gran Canària, amb el qual s’ha compromès fins al final de la present temporada, a falta de la confirmació oficial per part dels dos clubs, que al tancament d’aquesta edició encara no s’havia produït. El club canari es va posar a rastrejar el mercat ahir mateix, una vegada es va confirmar l’abast de la lesió del francès Damien Inglis, que no va poder acabar el partit de dissabte passat davant del Granada.

El jugador gal té un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre i un edema ossi a l’astràgal del turmell esquerre, una doble lesió que el podria apartar de les pistes de joc per un espai de temps superior al mes. El fet que el conjunt que dirigeix l’exjugador del Barça Jaka Lakovic estigui alternant actualment la Lliga ACB amb la EuroCup, l’ha obligat a buscar un recanvi immediatament, i l’elegit ha estat Michael Carrera, que aquesta mateixa temporada havia rebut una suculenta oferta del Fuenlabrada, així com una altra de l’Andorra l’estiu passat, que l’internacional Vinotinto va refusar.La marxa de Carrera suposa un dur cop a les aspiracions del quadre de Gerard Encuentra, i més ara que després de la recuperació de Sidibé i l’arribada de Faye havia completat el seu joc interior, molt canviant durant tota la temporada. Se’n va el líder de l’equip, el màxim anotador i rebotejador de la LEB Or, el seu MVP just després d’aconseguir la vuitena nominació en el que va de campanya amb els seus 37 punts de valoració davant de l’Oviedo, clau en la victòria lleidatana.

Carrera deixarà la Lliga amb uns números estratosfèrics, amb 20,3 punts anotats, 9,3 rebots, 1,6 assistències, 7,3 faltes forçades i 25,3 punts de valoració per partit. Encara que el club percebrà una bona indemnització per la seua marxa, serà impossible trobar un jugador tan determinant com ell, la qual cosa obligarà Encuentra a reorganitzar l’equip ja per al pròxim partit de divendres a la pista de l’Alacant, a banda de reprendre les gestions per buscar un altre reforç.

tracking