SEGRE

Bàsquet

Avui arranca l'era post-Carrera a Alacant (20.15)

L’ICG Força Lleida juga avui a Alacant (20.15) el primer partit després de la marxa del veneçolà | La plantilla haurà de demostrar que, tal com ha demanat Encuentra, pot fer un pas endavant

Michael Carrera, entrenant-se ahir al pavelló del Gran Canària

Michael Carrera, entrenant-se ahir al pavelló del Gran CanàriaGran Canària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida arranca avui a la pista de l’Alacant (20.15 hores) l’era post-Carrera. Acostumats a dependre dels punts, rebots i el caràcter que el veneçolà imprimia en l’equip, la plantilla lleidatana ha de començar a posar en pràctica el que ahir, després del comiat de Michael Carrera, els va demanar l’entrenador, Gerard Encuentra: “Tots hem de fer un pas endavant”.

D’això depèn que l’equip mantingui la tercera posició que ara ocupa a la classificació i que es pugui complir el que va dir dimecres el president, Albert Aliaga, que l’objectiu continua sent el mateix, és a dir, assegurar el play-off, entrar a la Final Four i lluitar per l’ascens a l’ACB. Michael Carrera ja és història. Ha deixat uns números estratosfèrics, MVP gairebé perpetu de la LEB Or, però ja no hi és. Ahir ja va passar la revisió mèdica amb el Gran Canària, un dels equips capdavanters de la lliga ACB i avui serà presentat com a nou jugador de l’equip canari. Encuentra va dir dimecres que:

“En aquestes dos temporades hem construït l’equip al seu voltant. Michael ha estat un jugador molt important per a nosaltres, se’n va el millor jugador de la competició, un jugador diferent de la resta, però ara tots hem de fer un pas endavant”, va explicar.

Avui és el primer dia per fer-ho, malgrat que també va reconèixer que “això té un procés, no serà immediat”. També va valorar un parell de vegades que “tot té un costat bo i un de dolent”. Mentre la plantilla, el cos tècnic i el club s’acostumen al nou escenari, el Força Lleida continua rastrejant el mercat per trobar un jugador que, tot i que mai no serà Carrera, “ha de sumar”.

tracking