SEGRE

ICG Força Lleida

Rubén López de la Torre arriba cedit a l'ICG Força Lleida

Fins a final de temporada

Rubén López de la Torre

Rubén López de la Torre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida i el Gran Canaria hem arribat a un acord de cessió de l’ala-pivot Rubén López de la Torre fins a final de temporada.

El jugador madrileny de 21 anys i 2,01 m d’alçada es va formar al Real Madrid (2012-2019) i l’estiu del 2019 va fitxar pel Gran Canaria, on va començar jugant a la pedrera de l’equip a LEB Plata. La temporada passada va fer mitges de 18,9 punts per partit, 8,8 rebots i 20,4 de valoració, sent un dels jugadors més destacats a la lliga LEB i compaginant els entrenaments i partits amb el primer equip a l’ACB. Aquesta temporada 2022-2023 va entrar definitivament a formar part del primer equip del Gran Canària a les ordres de Jaka Lakovic.

López de la Torre també ha vestit la samarreta de la selecció espanyola en categories inferiors. De fet, ja coneix l’Espai Fruita Barris Nord on es va proclamar campió d’Espanya en categoria Cadet l’any 2018, essent el jugador més valorat de la final.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida, destaca en el jugador la seva joventut i trajectòria per les categories del Reial Madrid i del Gran Canaria. “Té capacitat de rebot, joc sense pilota i energia des de la posició de quatre”.

tracking