SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El relleu de Michael Carrera arriba cedit del Gran Canària

Rubén López, picant el cèrcol del Baskonia aquesta campanya.

Rubén López, picant el cèrcol del Baskonia aquesta campanya.ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aler pivot Rubén López de la Torre, de 21 anys i 2,01 metres d’altura, forjat a la base del Reial Madrid (2012-2019), serà el substitut de Michael Carrera fins al final de temporada. L’ICG Força Lleida va anunciar ahir l’arribada del madrileny en qualitat de cedit pel Gran Canària, un reforç que s’inclou en l’operació de traspàs del veneçolà a l’equip de Jaka Lakovic. El jugador madrileny va arribar a les illes a l’estiu del 2019 i les tres primeres temporades les ha jugat al filial del Gran Canària a LEB Plata, quan va ser un dels millors amb mitjanes de gairebé 19 punts, 9 rebots i 20 de valoració a la 2021-2022.

En totes aquestes temporades va estar en dinàmica de l’equip d’ACB, en el qual va acabar entrant de ple dret a la present campanya. En la màxima categoria ha jugat tres partits en la passada temporada i sis en l’actual, en la qual firma la seua millor actuació davant del Baskonia amb 8 punts, 2 rebots i 12 de valoració.López de la Torre ja ha jugat al Barris Nord, on es va proclamar campió d’Espanya cadet amb el Madrid en dos ocasions, l’última aconseguint l’MVP de la final. Joaquín Prado, director esportiu del club, va destacar “la seua capacitat de rebot, joc sense pilota i energia des de la posició de quatre”.

D’altra banda, l’Elite Sport CB Lleida s’ha assegurat ja de forma matemàtica la permanència una temporada més a la Lliga Femenina 2 després de la derrota ahir del Cerdanyola.

tracking