SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'ICG Força Lleida negocia fitxar Marko Bakovic, ala pivot croat del Cibona de Zagreb

Marko Bakovic, jugador que procedeix de la Cibona de Zagreb i de 2,04 d'altura

Marko Bakovic, en un partit amb la Cibona de Zagreb.

Marko Bakovic, en un partit amb la Cibona de Zagreb.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rubén López de la Torre no serà l’únic reforç amb el qual l’ICG Força Lleida suplirà la marxa al Gran Canària de Michael Carrera. Al jugador madrileny, que el club té previst presentar avui, se li unirà amb tota probabilitat l’ala pivot croat Marko Bakovic. El club negocia la incorporació d’aquest jugador, un quatre que procedeix de la Cibona de Zagreb, de 2,04 metres i trenta anys acabats de complir. El club lleidatà estava pendent ahir de la resposta del seu agent.

L’aposta del Força Lleida després de la marxa del veneçolà és la de reforçar el joc interior amb l’objectiu de mantenir la capacitat reboteadora que tenia l’equip amb Carrera, aspecte aquest que es va mostrar com una de les debilitats al partit que els lleidatans van perdre divendres a Alacant.Bakovic és un jugador amb experiència i bons percentatges de tir, també des de la línia de tres punts, i la seua presència, juntament amb la de López de la Torre, permetrà a Gerard Encuentra col·locar el serbi Vasilije Vucetic de cinc, al costat de Biram Faye i Amadou Sidibé. Encara que Carrera és insubstituïble, el tècnic vol que el treball que feia el veneçolà pugui quedar repartit entre més jugadors.

L’ICG Força Lleida fa dies que negocia amb diversos jugadors, encara que el croat Bakovic és el que més s’adapta al gust i necessitats d’Encuentra. Aquesta temporada està fent una mitjana amb el Cibona 7,3 punts, 4,1 rebots, 1,3 assistències i 8,9 de valoració mitjana en els 22 partits jugats a la competició domèstica, i 6,5 gols, 3,5 captures i 6,6 de valoració a la Lliga Adriàtica, en el mateix nombre de partits.

tracking