SEGRE

Se suspèn el Catalunya-Mali a Lleida que havia de ser el comiat de Bojan

Des del Lleida Esportiu estan buscant alternatives per poder celebrar l'homenatge al jugador de Linyola el 8 de juny

Bojan, amb l'equipació de la selecció catalana.

Bojan, amb l'equipació de la selecció catalana.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit que havia de tenir lloc el 8 de juny al Camp d'Esports de Lleida entre la selecció catalana de futbol i la de Mali ha quedat suspès, segons ha avançat aquest dijous la cadena SER i ha pogut confirmar SEGRE. El partit, que havia de ser el comiat com a jugador professional del lleidatà Bojan Krkic, no es podrà jugar després que la selecció de Mali hagi enviat una carta explicant que per motius aliens a la federació no poden viatjar a Catalunya per disputar el partit.

El director general del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes, ha explicat que des del club s'estan buscant alternatives, prioritzant alguna altra selecció internacional abans que altres opcions. Ho fan, assegura, més que pel perjudici econòmic, per evitar el "dany moral" que suposaria deixar Bojan Krkic sense el seu homenatge al Camp d'Esports el pròxim 8 de juny.

Per la seua part, la Federació Catalana de Futbol ha explicat a través d’un comunicat que els motius de la renúncia per part de Mali són "de força major", de moment injustificats i sense haver ofert cap tipus d’explicació sobre això. Amb el deure d’"exigir les responsabilitats oportunes", la FCF ha posat en mans de la seua assessoria jurídica el cas i demanarà que s’activi la pòlissa de cancel·lació de l’esdeveniment, a fi de rescabalar a totes les parts afectades per la suspensió del partit, així com "reparar els danys i salvaguardar l’honor, prestigi, reputació i procediment de la institució".

En aquest sentit, la FCF exigirà a l’empresa Team Sport Management, amb la qual la Federació ha organitzat en els últims anys el partit de la selecció catalana, les responsabilitats contractuals corresponents. La FCF expressa les seues disculpes públiques dirigides a institucions, el Lleida Esportiu, Bojan Krkic, la resta de jugadors, proveïdors, patrocinadors i públic en general. Com a conseqüència d’això, queda cancel·lat l’acte de recepció oficial al Palau de la Generalitat, programat per al dia d’avui i tots els actes previs al partit. I ben aviat informarà sobre el procés de devolució de l’import de les entrades ja venudes.

tracking