SEGRE

Detingut un home per una agressió sexual durant la celebració de la Champions femenina a Barcelona

Aficionats es concentren per veure les jugadores del Barça femení de futbol celebrar la seua victòria a la Champions League.

Aficionats es concentren per veure les jugadores del Barça femení de futbol celebrar la seua victòria a la Champions League.Kike Rincón / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat d’agredir sexualment una jove, major d’edat, aprofitant la multitud durant la celebració aquest diumenge a la plaça de Sant Jaume de Barcelona de la Lliga de Campions guanyada per l’equip femení del FC Barcelona. Segons ha informat fonts properes al cas, els fets van ocórrer ahir a la tarda, quan l’entorn de la noia va alertar els Mossos, que havien establert un dispositiu de seguretat a la zona, de l’ocorregut, i un agent de la unitat ARRO va detenir el sospitós.

L’equip femení del FC Barcelona va oferir ahir la segona Champions de la seua història als seus aficionats a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, on les jugadores, l’equip tècnic i la directiva del club blaugrana van ser rebuts al Palau de la Generalitat pel president català, Pere Aragonès, i posteriorment a l’Ajuntament de Barcelona, per l’alcaldessa en funcions, Ada Colau.

tracking