SEGRE

tecnologia

Samsung deté la producció del Galaxy Note 7 després de nous casos d'incendis

Els fallos s’han produït en aparells de reemplaçament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Samsung Electronics ha parat la producció del seu telèfon Galaxy Note 7 després que s’informés d’incendis en dispositius distribuïts per reemplaçar al seu torn models afectats per una avaria d’aquest tipus, ha confirmat avui un proveïdor a l’agència de notícies Yonhap.

El representant d’aquest proveïdor sud-coreà ha assegurat que la parada temporal de la fabricació del "phablet" s’ha decidit en cooperació amb reguladors de Corea del Sud, els Estats Units i la Xina.

La mesura inclou una planta de Samsung al Vietnam que és responsable de les trameses globals del Galaxy Note 7.

El gegant tecnològic sud-coreà encara no s’ha pronunciat sobre això, però es dóna per fet que aquesta decisió afectarà les vendes dels nous models de Note 7 a l’Índia o Europa que s’anaven a reprendre el proper 28 d’octubre.

La decisió arriba després que diversos mitjans informessin de vuit casos d’incendi en aparells que van ser entregats a consumidors a Corea del Sud, els EUA o Taiwan per substituir models ja per si mateix afectats per una retirada global que ha inclòs 2,5 milions d’unitats davant del perill que es calin foc en carregar-los.

Samsung va començar a vendre el telèfon el passat 19 d’agost però poc després va anunciar aquesta retirada després d’informar-se d’una trentena de casos d’incendi en diversos països.

Aquesta passada setmana dos dels grans operadors de telefonia mòbil als Estats Units, AT&T i T-Mobile US, han deixat de vendre les noves unitats del Note 7 -teòricament no afectades per l’avaria- davant dels cinc nous casos d’incendi que s’han reportat en aquest país.

Diverses estimacions d’analistes han situat el cost fins ara de la retirada massiva del Galaxy Note 7 entorn del bilió de wones (802 milions de euros/898 milions de dòlars)

tracking