SEGRE

gastronomia

La Festa del Vi de Lleida vol atreure públic de les ciutats properes

Hi participaran 13 cellers i 15 restaurants

Una edició anterior de la Festa del Vi de Lleid

La Festa del Vi de Lleida, amb 13 cellers i 15 restaurantsÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Llotja acollirà aquest proper cap de setmana la Festa del Vi, la mostra enoturística i gastronòmica organitzada per la Paeria i la Ruta del Vi que enguany arriba a la seva vuitena edició.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha presentat aquest migdia les principals novetats de la festa.

La Festa, que obrirà les seves portes el dissabte, 22 d’octubre, de 7 de la tarda a les 12 de la nit, i el diumenge, d’11 del matí fins a les 3 de la tarda, oferirà més de 150 referències de vi i gastronomia amb l’objectiu de promocionar els vins i cellers de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre i la gastronomia de proximitat.

Un total de 28 empreses distribuïdores -13 cellers de la DO Costers del Segre i 15 establiments de la ciutat- col·laboren amb aquest maridatge del vi i la gastronomia d’alta qualitat.

En aquesta ocasió es comptarà amb la col·laboració musical de DJs, així com la visita tematitzada a la Seu Vella, per conèixer el Vi de Pedra, una iniciativa que oferirà un tast d’un vi molt especial, fruit d’unes vinyes plantades fa 800 anys en els capitells de la Seu Vella.

Cal subratllar que continua un any més la col·laboració de diferents hotels de la ciutat amb preus especial durant tot el cap de setmana –allotjament i esmorzar per 23 € per persona- i de Renfe amb descomptes de fins al 30%. La voluntat dels organitzadors de la Festa del Vi és atreure públic i visitants de les ciutats properes com Barcelona i Saragossa.

Durant els darrers set anys han passat per la Festa del Vi de Lleida uns 200 expositors, amb més de 5.000 visitants per edició, consolidant-la com un referent dins del calendari gastronòmic de Catalunya.

tracking