SEGRE

TECNOLOGIA ACTIVITATS

Vint joves, en una trobada del videojoc ‘Pokémon Go’

Amb una ruta de Cappont a la Seu Vella

Participants en la trobada, ahir, abans d’iniciar la ruta a la plaça Blas Infante de Cappont.

Participants en la trobada, ahir, abans d’iniciar la ruta a la plaça Blas Infante de Cappont.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una vintena de joves van participar ahir en la primera trobada Pokémon Go amb l’objectiu de jugar, compartir i disfrutar d’aquest videojoc que va viure un autèntic boom l’estiu passat. L’activitat va ser organitzada per l’associació juvenil Social Lovers, Nova Nit i Activa’t Lleida, en col·laboració amb Nintenderos i la Paeria.

Va sortir de la plaça Blas Infante, a Cappont, on es hi ha pokeparades i un gimnàs, i va continuar pel carrer Major fins a arribar a la Seu Vella. Durant el recorregut, es va portar a terme una gimcana caçant pokémons. Des d’allà es van dirigir als Camps Elisis, un punt neuràlgic del videojoc a Lleida ciutat.

La pluja va obligar a acabar l’activitat abans del que estava previst i els participants es van traslladar al Centre de Recursos Juvenils de Lleida, on es van entregar premis als guanyadors de l’activitat.

Estava previst que la jornada acabés al centre amb diferents activitats lúdiques com un torneig de Super Smash Bros for Wii U, Mario Kart 8 i Pokémon RO/ZA.

Els organitzadors no descarten organitzar una segona edició de la trobada.

tracking