SEGRE

GASTRONOMIA CAMPANYA

Un torró promociona el cel del Montsec i la pintura d’artistes locals

Torrons Alemany presenta una sèrie limitada

Els responsables del projecte van presentar ahir els nous torrons al COU d’Àger.

Els responsables del projecte van presentar ahir els nous torrons al COU d’Àger.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa familiar Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer va presentar ahir al Centre d’Observació de l’Univers (COU) d’Àger una sèrie limitada de torró amb caixes d’art il·lustrades per artistes del Montsec. Amb aquesta acció, Alemany vol fer una aposta per promocionar la marca Montsec i el seu cel, considerat el millor de Catalunya i un dels millors del món per a l’observació de les estrelles.

A més, el cel d’aquesta zona està certificat com a Reserva Turística Starlight amb l’aval de la UNESCO i l’Organització Mundial del Turisme (OMT). El gerent de l’empresa, Ferran Alemany, va destacar ahir durant la presentació que aquesta edició limitada de 2.000 unitats “recull els conceptes d’art, cultura i humanitat” per les seues característiques vinculades amb el territori.

Víctor Pedra i Josep Talamonte creen i resideixen als nuclis d’Alberola i Os de Balaguer

El torró d’aquesta caixa exclusiva ha estat recentment premiat amb el Great Taste Awards, considerat l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen. Cada caixa inclou cinc barretes de torró (torró dur, torró tou, crema torrada, crocant i bombó ametlla) i una làmina amb l’obra original numerada i firmada pels autors.

Víctor Pedra i Josep Talamonte són els dos artistes que s’han inspirat en l’univers del Montsec per il·lustrar les caixes d’aquesta sèrie limitada d’art i torró de col·lecció. Aquests artistes resideixen i treballen als nuclis d’Alberola i Os de Balaguer, respectivament.

Les caixes d’aquesta edició limitada es poden adquirir –entre altres establiments– a la botiga de Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer, al monestir de les Avellanes i a la botiga Bo de Shalom de Lleida. De fet, la caixa l’ha confeccionat la fundació Ilersis Shalom.

tracking