SEGRE

FIRES COL·LECCIONISME

Torna la passió per l’antic

Obre Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc a Fira de Lleida amb 12.900 peces || Art, mobles, decoració, material discogràfic i cotxes clàssics conformen l’oferta

Alguns dels assistents ahir a la inauguració del saló Lleidantic als Camps Elisis.

Alguns dels assistents ahir a la inauguració del saló Lleidantic als Camps Elisis.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 12.900 peces entre mobles, obres d’art, objectes decoratius, joguets, joies, llibres, roba antiga, vehicles clàssics i material discogràfic conformen l’oferta de la XXIII edició de Lleidantic (saló d’antiquaris), la X edició de Lleida Retro (exposició de vehicles antics i clàssics) i la VI Trobada del Disc, salons paral·lels que es van inaugurar ahir a Fira de Lleida i que estaran oberts fins diumenge vinent al pavelló 3.

Els preus de l’oferta que pot trobar el visitant a la fira van des dels cinc euros d’una capseta de fusta o d’un joc de plat i tasseta de cafè fins als 4.000 euros d’un quadre del pintor català Ramon Martí Alsina o un anell d’or i brillants de 5.000 euros.

Pel que fa a les arts plàstiques, el visitant pot trobar catorze quadres dels principals mestres del paisatgisme català de finals del segle XIX i primers del XX, amb obres de Joaquim Vayreda, Modest Urgell o del ja esmentat Martí Alsina.

Al capítol de mobiliari hi ha mobles anglesos d’estils victorià, eduardià i georgià, que compten amb molt valor artístic i per l’antiguitat. Els assistents també poden trobar informació dels serveis que ofereix un taller de restauració i tapisseria professional.

D’altra banda, la mostra de vinils, CD, DVD i llibres relacionats amb el món de la música inclou com a novetat l’exposició La música dels 60, amb quatre-centes portades de discos de vinil de l’anomenada dècada prodigiosa. La fira, que compta amb vint-i-vuit expositors i un total de 2.000 metres quadrats, estarà oberta avui i demà des de les 10.30 fins a les 14.00 hores i a la tarda de les 16.00 a les 20.30 hores.

tracking