SEGRE

ESNOTICIA

Nou lleidatanes assassinades per les parelles en l'última dècada

Víctimes mortals de la violència masclista entre el 2005 i el 2015 a Ponent || La més jove només tenia 14 anys

Nou lleidatanes assassinades per les parelles en l'última dècada

Nou lleidatanes assassinades per les parelles en l'última dècada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nou dones han estat assassinades per les seues parelles o exparelles en els últims deu anys a les comarques lleidatanes. Tony Gavín, de 47 anys, va trobar la mort el matí del dissabte 1 d’octubre del 2005. El seu exmarit va anar a la llibreria que regentava la dona al carrer Bisbe Ruano de Lleida per parlar amb ella. S’acabaven de separar. Després d’una discussió, li va tallar la jugular amb un cúter. L’agressor, Pantaleón Martínez, va morir poc després a causa d’un càncer.

El febrer del 2006, Dominga Fàbrega, una veïna de Sort de 51 anys, va morir a causa de les greus ferides que li havia provocat el seu company sentimental, Tiberiu Walter, amb qui convivia des de feia sis mesos.

Un mes després, Emma Aja, de 39 anys, va ser assassinada pel seu marit, Sebastián Heredia, a la casa on convivien al barri de Pardinyes.

El gener del 2007, Jaume Guasch va matar d’un tret la seua nòvia, Celia Ignacio de Brito, al seu pis del carrer Magí Morera de Lleida.

Anna Garrofé, una veïna de Torà de 48 anys, va morir d’un tret al cap que li va clavar el seu exmarit, Francisco Torrens, mentre feia la migdiada al sofà de casa seua el desembre del 2008.

El novembre del 2011, Albino Iglesias va violar i va matar la seua dona, Sabrina Cortés, de 31 anys, a la seua casa de Vielha.

Dos anys després, l’abril del 2013, Hamid Errabehy va matar brutalment a destralades la seua dona, Ilham Errabehy, de 26 anys, i el qui creia el seu amant a Alcarràs.

Alba Martí és la víctima mortal més jove de la violència masclista a Lleida. Amb només 14 anys, va ser cruelment assassinada per la seua exparella, José Michel de los Ángeles, de 18 anys, l’octubre del 2013 a Tàrrega.

L’última dona a formar part d’aquesta macabra llista és Mónica Pérez, una jove de 24 anys que va ser assassinada de dos trets per l’esquena per la parella, José Pastor Romero, el març del 2015 al barri de la Mariola.

Octubre del 2005. Lleida

DOMINGA FÀBREGA

Gener del 2006. Sort

EMMA AJA

Març del 2006. Lleida

CELIA IGNACIO DE BRITO

Gener de 2007. Lleida

ANNA GARROFÉ

Desembre de 2008. Torà

SABRINA CORTÉS

Novembre del 2011. Vielha

ILHAM ERRABEHY

Abril de 2013. Alcarràs

ALBA MARTÍ

Octubre del 2013. Tàrrega

MÓNICA PÉREZ

Març del 2015. Lleida

RELACIONADES - Més de 10.000 denúncies per maltractament en deu anys a les comarques de Ponent - Maria. 4 anys / Lleida: "EM VA FER SENTIR INÚTIL DURANT VUIT ANYS"

tracking