SEGRE

GUIA

Bona part de les localitats lleidatanes van celebrar ahir actes per recaptar fons per a La Marató

Bona part de les localitats lleidatanes van celebrar ahir actes per recaptar fons per a La Marató || Dedicada a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Array

Array

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Marató és ja una data marcada en roig a la majoria de pobles de Lleida, que ahir van sortir al carrer en desenes d’actes per recaptar fons. Els diners d’aquest any, que al tancament d’aquesta edició havien assolit els 7,84 milions d’euros, serviran per a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Balaguer, Mollerussa, la Seu d’Urgell o Tàrrega van ser algunes de les capitals de comarques que no van fallar a la cita. A la de l’Urgell, l’Agrupació d’Entitats de Tàrrega es va ocupar de coordinar la matinal juntament amb una trentena d’entitats que van preparar tot un cartell d’iniciatives com ara exhibicions d’esports, una gimcana infantil, concerts, tallers i vermut. A la resta de localitats hi va haver activitats per a tots els gustos i edats.

El saló Víctor Siurana de la Universitat de Lleida va tornar a ser el centre de recepció de trucades de la província. La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret; el president de la Diputació, Joan Reñé; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el delegat de la Generalitat, Ramon Farré, van ser algunes de les autoritats que van agafar trucades enmig d’un centenar de línies habilitades i al costat del centenar de voluntaris. Lleida, de nou, no va fallar a la cita amb La Marató.

tracking