SEGRE

FIRES ESDEVENIMENTS

Expo Tren guanya expositors

La vuitena edició arriba aquest cap de setmana a Fira de Lleida amb un 25% més que l’any passat || Presència de països com Alemanya, els EUA o Suïssa

La Llotja va acollir ahir la presentació del saló Lleida Expo Tren.

La Llotja va acollir ahir la presentació del saló Lleida Expo Tren.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vuitena edició de la fira Lleida Expo Tren, que se celebrarà aquest cap de setmana, comptarà amb 61 expositors comercials, un 25% més respecte als presents en l’edició de l’any passat. A la presentació ahir del saló, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va destacar que la fira comptarà amb 8.000 metres quadrats i 457 participants acreditats. Hi haurà 22 maquetes, un 20% més, i una important presència de clubs francesos, així com 38 fabricants i marques representades procedents la majoria de Catalunya i Espanya, així com quatre de França. En total, els visitants podran gaudir de cinc quilòmetres de vies per les quals circularan els trens en miniatura.

Ros va destacar que l’objectiu dels organitzadors és “potenciar la internacionalització i anar equiparant Expo Tren amb fires com les de París, Milà, Colònia o Dortmund”. Per la seua part, el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó, es va mostrar satisfet per la consolidació del saló, i l’organitzador, Raül Valls, va afirmar que la previsió d’aquest any és aconseguir 12.000 visitants i que s’incrementi l’eco internacional.

Un dels atractius de la fira és el mercat d’ocasions, amb 145 taules de venda amb representació de França, Alemanya, Suïssa i els EUA. Un sector ferroviari que les autoritats van destacar com a “estratègic” per a la demarcació de Lleida, així com una peça clau de les fires com a motor econòmic en temps de crisi.

tracking