SEGRE

TECNOLOGíA

Samsung llançarà juntament amb el Galaxy S8 el seu propi assistent de veu, Bixby

El nou telèfon del gegant coreà serà presentat, amb tota probabilitat, el 29 de març en un esdeveniment a Nova York

Samsung llançarà juntament amb el Galaxy S8 el seu propi assistent de veu, Bixby

Samsung llançarà juntament amb el Galaxy S8 el seu propi assistent de veu, Bixby

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gegant electrònic Samsung Electronics llançarà juntament amb el seu nou telèfon intel·ligent Galaxy S8 un assistent de veu propi que permetrà controlar les aplicacions del terminal i que portarà per nom Bixby, va informar la companyia en un comunicat.

El Galaxy S8, que s’espera que presenti el 29 de març en un esdeveniment a Nova York (EUA), inclourà un botó al lateral per activar l’assistent de veu i introduir els comandos, sense necessitat de realitzar passos previs com desbloquejar el telèfon, va explicar Samsung Electronics.

El nou terminal inclourà diverses aplicacions preinstal·lades de llançament per a l’assistent veu, a les que se sumaran d’altres posteriorment que podran ser controlades amb Bixby, una interfície intel·ligent amb què la companyia busca propiciar un ús més "simple i intuïtiu" del mòbil.

La interfície utilitza una intel·ligència artificial que li permet controlar amb la veu gairebé totes les funcions d’una aplicació que es maneja de manera tàctil i continuar tasques iniciades sense necessitat de tornar a començar quan es canvia entre una o una altra.

Bixby és, a més, "prou intel·ligent" com per entendre comandos amb informació incompleta i executar la tasca fins on li permeti el seu coneixement abans de demanar a l’usuari més dades per acabar d’executar-la, segons recull el comunicat.

"Bixby serà el nostre primer pas en un viatge per introduir noves maneres d’interactuar amb el telèfon", va explicar el cap d’investigació i desenvolupament de Samsung Electronics, Injong Rhe, que va afegir que la interfície s’actualitzarà a través del núvol.

La companyia planeja amb el temps llançar una eina per permetre a desenvolupadors externs crear les seues pròpies aplicacions i serveis compatibles amb Bixby per als terminals.

El projecte de Samsung inclou, a més, estendre l’ús de la seua nova interfície oral des dels seus "smartphones" fins tots els seus electrodomèstics, va explicar en el comunicat.

tracking