SEGRE

LLEURE

Ferrari Land obre portes amb la previsió d'atreure un milió de visitants

Ferrari Land obre portes amb la previsió d’atreure un milió de visitants

Ferrari Land obre portes amb la previsió d’atreure un milió de visitantsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari Piero Ferrari, fill d’Enzo Ferrari, el creador del "cavallino rampante" -la marca més valorada del món-, ha inaugurat aquest dijous Ferrari Land amb la previsió que el tercer parc temàtic de PortAventura World atraurà un milió de visitants a l’any.

Ferrari Land obre oficialment divendres al públic i la inauguració oficial s’ha fet avui amb la presència del vicepresident de Ferrari, Piero Ferrari, i del pilot Marc Gené, un dels provadors de Fórmula u de la marca.

Són set hectàrees de parc temàtic dedicat a una de les marques amb més valor afegit del món que suposen un "viatge" des dels somnis del taller d’Enzo Ferrari fins avui, ha explicat el director general de PortAventura World, Fernando Aldecoa.

Aldecoa ha fet aquestes manifestacions davant de més de 250 mitjans de comunicació internacionals acreditats, que han estrenat el parc juntament amb les autoritats i un grup de passatgers d’un creuer de luxe procedent d’Itàlia, que en total sumaven 1.500 persones.

El nou parc temàtic -només n’hi ha un altre a Dubai- ha costat dos anys de treball i una inversió de 100 milions d’euros per obtenir la genuïna "sensació de ser a Maranello", ha exposat Gené.

La compenetració entre PortAventura i Ferrari l’han destacat tant Aldecoa com el director comercial de Ferrari, Luca Fusa, que ha subratllat: "Més que la situació geogràfica, ens interessa la imatge de marca".

Ferrari Land concentra onze atraccions que recreen l’atmosfera somiada pel creador de la marca, basada en innovació, velocitat, emocions, bellesa i experiències fortes.

Racing Legend recrea la conducció d’un ferrari pels carrers de Roma o per escenaris futuristes i els simuladors Pole Position Challenge repliquen gairebé fidelment els utilitzats pels pilots professionals de la F1.

Es tracta de sis simuladors per a adults i dos per a nens que recreen les sensacions dels pilots -soroll del motor i tacte dels pedals inclosos- en els seus entrenaments.

També destaca la Maranello Grand Race, un recorregut per a bòlids GT en un trajecte de mig quilòmetre pensat per a tota la família a bord del mític 488 Spider.

Al costat del circuit, dos torres que simulen dos pistons gegants -les Thrill Towers- ofereixen experiències fortes als visitants.

L’atracció estrella és Red Force, la muntanya russa més ràpida i alta d’Europa que passa de 0 a 180 quilòmetres per hora en només 5 segons i ostenta el rècord de 112 metres d’altura.

"Es viurà el que només pot sentir un pilot de F1", ha assegurat Gené.

Aquesta minuciosa rèplica de l’estil Ferrari també inclou gastronomia italiana en els seus cinc punts de restauració i tres espectacles.

Aldecoa ha anunciat que les previsions de PortAventura World són que Ferrari Land permeti abastar la "mítica xifra dels cinc milions de visitants" al complex, que el 2016 va sumar un públic de 4 milions de persones.

A més, permetrà ampliar el mercat més fidel a l’únic complex turístic d’Europa que compta amb tres parcs temàtics, tres camps de golf, centre de convencions i club privat de platja.

Així, fins ara el públic internacional es concentrava a França, Alemanya i Rússia i ara, gràcies a la nova oferta de Ferrari Land, es àmplia el ventall a Itàlia, els països del Benelux, els nòrdics i també el públic asiàtic i americà.

Ferrari Land obre portes amb la previsió d’atreure un milió de visitants

Ferrari Land obre portes amb la previsió d’atreure un milió de visitantsEFE

Ferrari Land obre portes amb la previsió d’atreure un milió de visitants

Ferrari Land obre portes amb la previsió d’atreure un milió de visitantsEFE

tracking