SEGRE

SOLIDARITAT POBRESA

Magatzem d’aliments per als més necessitats

Conveni de Creu Roja i Fruits de Ponent per poder guardar els lots fins al 5 de juny || Procedents de fons europeus

Els primers aliments a Fruits de Ponent van arribar el dia 22.

Els primers aliments a Fruits de Ponent van arribar el dia 22.CREU ROJA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Creu Roja Lleida va firmar ahir un conveni de col·laboració amb Fruits de Ponent pel qual aquesta empresa es fa càrrec de l’entrada dels aliments i el seu emmagatzemament que arriben a través del Fons d’Ajuda Europea per a persones desfavorides. D’aquesta forma, Fruits de Ponent s’encarrega des del passat dia 22 de maig i fins al 2 de juny de rebre els aliments i emmagatzemar-los a les seues instal·lacions. A partir del 5 de juny, les entitats encarregades de distribuir els productes rebuts podran fer les comandes, mentre el personal de Creu Roja prepararà els lots.

Els aliments es distribuiran de manera gratuïta entre les persones més desfavorides a través de les OAR (organitzacions acollides de repartiment), que a Ponent són 27. Algunes són Càritas de Tàrrega i Solsona; els consells comarcals de la Noguera, les Garrigues, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla d’Urgell, la Segarra, l’Urgell i el Solsonès, i alguns ajuntaments.

Els beneficiaris són persones i famílies que es troben en situació de pobresa econòmica, així com les persones sense llar i d’altres en situació d’especial vulnerabilitat social.

Aquesta circumstància es determina mitjançant un informe dels serveis socials públics o per treballadors socials o professionals d’entitats especialitzades.

tracking