SEGRE

BALANÇ

Les celebracions de maig sumen 466.000 assistents

El mes festiu per excel·lència deixa un impacte econòmic de 10,5 milions, segons la Paeria || L’Aplec, al capdavant de públic

El bon temps va acompanyar l’Aplec i el va fer encara més massiu.

El bon temps va acompanyar l’Aplec i el va fer encara més massiu.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Que el mes de maig és el més animat per excel·lència de Lleida és una obvietat perquè es compten els caps de setmana per festes de tot tipus, però aquest any fins i tot ha estat més concorregut encara ja que al calendari habitual s’han sumat dos esdeveniments esportius de nivell.

Tot plegat ha propiciat que les vuit activitats ludicoesportives que han tingut com a escenari la capital hagin sumat l’assistència de 466.800 persones, segons va fer públic aquest dijous l’alcalde, Àngel Ros, que va afegir que l’impacte econòmic que han suposat per a la ciutat ha estat de 10,5 milions. Com era d’esperar, la convocatòria més massiva i més “rendible” va ser l’Aplec del Caragol, amb 200.000 assistents i un impacte de sis milions d’euros, seguida de la festa major, amb 130.000 participants i un milió de repercussió.

Els segueixen la Fira d’Abril, la Fira de Titelles, Moros i Cristians i Ciència al Carrer. A aquests actes festius, se’ls suma en l’aspecte esportiu la Final Four d’hoquei i el Campionat d’Espanya de bàsquet cadet, que van sumar gairebé 10.000 espectadors.

tracking