SEGRE

INFANTESA

Campus de robòtica al Parc Científic de Gardeny

Per a nens i nenes de 6 a 16 anys

Tres dels participants en el campus de programació, ahir al Parc Científic de Gardeny.

Tres dels participants en el campus de programació, ahir al Parc Científic de Gardeny.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una desena de nens i nenes d’entre 6 i 16 anys van estrenar aquest dilluns un campus tecnològic al Parc Científic de Gardeny sobre robòtica i programació, organitzat per Engijoc amb la col·laboració del Parc Científic i l’ajuntament de Lleida.

L’objectiu, segons van explicar aquest dilluns els seus organitzadors, és que els nens es diverteixin i aprenguin sobre programació. “Els nens comencen jugant i acaben fent el seu propi projecte sobre com construir alguna cosa concreta”, va explicar Andreu Culleré, responsable d’Engijoc.

El campus s’estructura en setmanes temàtiques a partir del 28 de juliol vinent. Cada una està dedicada a un tema concret, des dels cotxes fins a l’espai, a tall d’exemple. Els participants de 6 a 8 anys utilitzen el material LEGO WeDo 2.0 i els de 9 a 16 anys, el LEGO Mindstorm.

L’horari, de les 9.00 a les 14.00 hores, inclou una hora de piscina i el preu és de 150 euros per setmana. El Parc Científic dóna suport a aquest tipus d’iniciatives per promoure les vocacions tecnològiques entre els joves. Més informació i inscripcions al web engijoc.com/lleidaestiu2017.

tracking