SEGRE

TRIBUNALS

O. J. Simpson, en llibertat després de 9 anys a la presó

L’exestrella del futbol obtindrà la llibertat condicional el pròxim mes d’octubre || L’actor va ser absolt el 1995 d’una altra causa

O.J. Simpson sortirà de la presó la pròxima tardor.

O.J. Simpson sortirà de la presó la pròxima tardor.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

O.J. Simpson, l’exestrella de la lliga de futbol americà NFL, sortirà en llibertat condicional a l’octubre després que una junta d’apel·lacions a Nevada (EUA) aprovés aquest dijous la seua petició després de complir nou anys de la sentència per robatori a mà armada i segrest.

Simpson, de 70 anys, va participar a través d’una teleconferència en l’audiència, que va concloure amb el vot unànime al seu favor de la junta que havia de revisar la sol·licitud de l’exjugador, que va ser condemnat a 33 anys el 2008.

L’antiga estrella va ser condemnada per haver atracat i segrestat dos venedors de col·leccions d’objectes esportius de valor a l’habitació d’un hotel a Las Vegas (Nevada).

Els integrants de la Junta de Llibertat Condicional de Nevada van deliberar durant prop de mitja hora per informar posteriorment Simpson, que des del Centre Correccional de Lovelock els va agrair per la seua decisió.

Durant l’audiència, O. J. Simpson va haver de respondre diverses qüestions que li van plantejar els quatre membres de la junta. O. J. Simpson, que el 1995 va ser absolt dels càrrecs relacionats amb la mort un any abans de la seua exesposa Nicole Brown i un amic d’ella, Ronald Goldman, en un dels judicis més mediàtics de la història, va assegurar a més que vol ser un millor cristià i que la presó l’ha canviat, a més de recuperar el temps perdut.

tracking