SEGRE

ESTIU

Multitudinari inici de les festes de Pardinyes

La presentadora lleidatana de televisió Ares Teixidó va ser l’encarregada de llegir el pregó

Un moment del pregó ahir de la presentadora lleidatana Ares Teixidó a les festes de Pardinyes davant de nombrosos assistents.

Un moment del pregó ahir de la presentadora lleidatana Ares Teixidó a les festes de Pardinyes davant de nombrosos assistents.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pardinyes va donar aquest dijous a la nit el tret de sortida a les seues festes amb la tradicional presentació de les pubilles i la lectura del pregó, que aquest any va ser a càrrec de la presentadora de televisió lleidatana Ares Teixidó.

Durant l’acte, la televisiva va animar els veïns a gaudir de les activitats de la festa major, que ja s’ha convertit en una tradició a l’estiu de Lleida. Els protagonistes d’aquestes jornades continuen sent els penyistes que, al ritme de La cançó de les festes de Pardinyes, aquest dijous van omplir de música i color tota l’avinguda Pearson.

Entre els actes de les festes, que es prolongaran fins dilluns, destaquen els jocs populars organitzats per les mateixes penyes i les revetlles amenitzades per grups com Aldaval, Set de Rock o Labancha. Per als més petits, a banda de les firetes i atraccions infantils que estan disposades a la rambla tots els dies, demà s’instal·larà un circuit d’habilitats (18.30 hores).

tracking