SEGRE

ACTIVITATS INFANTIL

El Banyetes torna a l'escola

Festa al Museu del Clima i de la Ciència amb activitats mediambientals i de reciclatge || La setmana que ve presentarà el seu espectacle a la Llotja

Pares i nens van gaudir ahir dels tallers i activitats a la festa del Club Banyetes al Turó de Gardeny.

Pares i nens van gaudir ahir dels tallers i activitats a la festa del Club Banyetes al Turó de Gardeny.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nens i nenes de Lleida van poder ahir disfrutar de la Festa de la Tornada a l’Escola, que el Club Banyetes ha celebrat aquest any al Museu del Clima i de la Ciència, al Turó de Gardeny. Un espai que va entrar en funcionament a finals del mes de juny passat. L’acte va comptar amb un bon nombre de tallers i jocs oberts a tot el món i d’un espectacle musical, on els personatges televisius del club (el Banyetes, l’Eureka, el Plutó i la Chavela) van intervenir a l’escenari instal·lat a l’esplanada del museu davant del públic.

El guió argumental de la festa d’aquest any es va centrar en la ciència, el medi ambient i el reciclatge de residus, tant pel que fa a l’apartat dels tallers i jocs com al vessant més musical. La tinenta d’alcalde i regidora de Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i l’Educació, Montse Parra, no va faltar a la cita i va saludar els organitzadors i participants.

El Club Banyetes obrirà la temporada al Teatre de la Llotja el cap de setmana vinent amb dos sessions

Durant les tres hores que va durar la festa, la plaça del Museu del Clima va acollir les diferents activitats programades per a l’ocasió, que van permetre als més petits, però també als adults que els acompanyaven, divertir-se i provar les habilitats manuals.

A més de la festa d’ahir, el Club Banyetes treballa aquests dies en la preparació del Musical, l’espectacle amb el qual obrirà la temporada a la Llotja i que se celebrarà la setmana que ve, el dissabte 23 de setembre, a les sis de la tarda, i a l’endemà, diumenge, en una sessió a les dotze del migdia.

Es tracta d’un espectacle que té més d’una hora de durada, en el qual participaran tots els personatges del Club Banyetes, sota la direcció artística de Maria Salarich, i que servirà per presentar les noves melodies del Banyetes.

Com a novetat, aquest any compta amb la col·laboració de músics professionals i la música en directe de l’espectacle.

tracking