SEGRE

MOBILITAT SANCIÓ

Mig milió de firmes perquè Uber continuï a Londres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mig milió de persones van firmar en menys de 24 hores una petició a la xarxa perquè la companyia de transport privat Uber pugui operar a Londres, després que els reguladors de la capital britànica li retiressin la llicència per motius de seguretat.

La companyia, que podrà seguir amb les seues activitats mentre duri l’apel·lació, ha demanat als usuaris suport a les xarxes, una sol·licitud a què han respost en massa.

Glenn Gathercole diu que Uber és una “alternativa necessària” davant altres transports

Uber, a través d’un correu electrònic, va lamentar davant dels clients que les autoritats de la ciutat anglesa hagin capitulat “davant d’un petit nombre de persones que volien restringir les opcions del consumidor”.

Per contra, els reguladors de transport Transport For London (TfL) denuncien que la companyia de transports és negligent a l’hora de denunciar greus delictes i de comprovar els antecedents dels conductors.

Un dels signants de la petició online, Glenn Gathercole, de Londres, va indicar ahir a mitjans locals que l’empresa proporciona una “alternativa necessària” a altres formes de transport perquè és “més eficient, segura i econòmica”.

L’alcalde de Londres, el laborista Sadiq Khan, va recolzar la decisió dels reguladors, organisme que el mayor de la ciutat londinenca presideix, i va declarar ahir que “estaria malament continuar emetent una llicència a Uber si això pot suposar un risc per a la seguretat dels londinencs”.

tracking