SEGRE

LLEURE HISTÒRIALLEURE HISTÒRIA

Visites per descobrir la Lleida del passat a través de la fotografia

L’Arc del Pont, un dels espais emblemàtics visitats.

L’Arc del Pont, un dels espais emblemàtics visitats.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Descobrir la Lleida del passat a través de la fotografia. Aquesta va ser la comesa de la visita guiada d’ahirLa Càmera del Temps, que va donar a conèixer, a través de fotografies, els racons més singulars i emblemàtics de la capital del Segrià així com les seues tradicions i la seua herència cultural i històrica. Més d’una vintena persones van participar en ahir en una ruta de Turisme de Lleida dins del programa de visites guiades dels dissabtes de tardor.

L’activitat d’ahir va consistir en una ruta per la Lleida de principis del segle XX, on els visitants van poder descobrir a través d’instantànies de l’època, fets històrics que es van produir a la ciutat, així com un viatge a través de les seues tradicions, la cultura, l’estil de vida i els costums de la societat d’aquells temps, entre altres aspectes.

El programa de les visites guiades de tardor es va iniciar la setmana passada amb un recorregut perLa Lleida secreta. La pròxima proposta de Turisme de Lleida seràLa ruta de les llegendes, una ruta dirigida a un públic familiar i que tindrà lloc dissabte vinent 7 d’octubre. Es tracta d’una ruta familiar dinamitzada per descobrir els misteris que van de la història a la llegenda. S’explicaran en format conte les llegendes deEl Balcó del Serraller,Indíbil i Mandoni,Sant Jaume,El Marracoi laVerge del Blau, enfocant-la per als més petits.

tracking