SEGRE

ANIMALS SOLIDARITAT

Un 'refugi' de gats a Bellpuig

Una veïna acull més d’un centenar de felins i demana ajuda per trobar-los una llar || Busca un local on celebrar un esdeveniment per recaptar fons

Vista d’alguns dels animals acollits per una veïna de Bellpuig en un local que té llogat.

Vista d’alguns dels animals acollits per una veïna de Bellpuig en un local que té llogat.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de Bellpuig fa quatre anys que rescata gats dels carrers per donar-los una llar. En aquests moments dóna empara a més d’un centenar de felins. La situació s’ha tornat insostenible ja que s’ha gastat tots els estalvis en menjar, vacunes, medicaments i operacions. Només en veterinaris gasta uns 18.000 euros anuals i no rep cap tipus d’ajuda. Per aquesta raó, la Carme demana la col·laboració ciutadana per poder donar alguns gats en adopció i també està organitzant un esdeveniment solidari per recaptar fons. Segons va explicar ahir, entre l’any 2013 i el 2016 tenia una mitjana de 70 gats però aquest any ja són més d’un centenar. “Em porten felins de tota la província”, va dir. La Carme va assegurar que “el principal problema és que els gats tenen moltes cries a cada llorigada, tres o quatre vegades a l’any, i els propietaris no els castren”.

Amb l’ajuda d’una veïna del poble, ara ha creat un grup de teaming en línia sota el nom de 140 gatos te necesitan per aconseguir col·laboració econòmica. De moment s’hi han unit 152 teamers, però la Carme espera que siguin molts més, ja que suposaria una gran ajuda. “La gent només ha de donar un euro al mes, cosa que em permetrà poder comprar almenys el menjar”, va apuntar. Amb tot, va insistir que la millor solució és l’adopció.

Els animals són en un local que té llogat i en el qual ha instal·lat calefacció i aire condicionat. Per aconseguir més fons i promoure les adopcions, estan organitzant un esdeveniment solidari amb actuacions i busca un lloc on poder celebrar-lo. Els interessats poden contactar amb ella a la pàgina www.facebook.com/140 gatos.

Vista d’alguns dels animals acollits per una veïna de Bellpuig en un local que té llogat.

Vista d’alguns dels animals acollits per una veïna de Bellpuig en un local que té llogat.SEGRE TÀRREGA

tracking