SEGRE

ACTIVITATS CERTÀMENS

Nova edició de la fira DeNuvis amb 96 expositors

Del 10 al 12 de novembre, amb activitats, promocions i descomptes de fins al 50 per cent || Dedicada a tot tipus de celebracions

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pavelló 4 de la Fira de Lleida acollirà el pròxim cap de setmana la 19 edició de la fira DeNuvis, que arriba en plena forma amb les propostes de 96 expositors i múltiples activitats paral·leles. Un any més, el saló referent en les últimes novetats en tota mena d’esdeveniments tindrà el plat fort en els descomptes, amb més de cinquanta propostes de promocions i estalvi de fins al 50% per als visitants.

La nova edició va ser presentada ahir a la Llotja amb el president de la Cambra de Comerç, Joan Simó; el de Fira de Lleida, Oriol Oró, i Rosa Maria Mora en representació de la Diputació de Lleida. La inauguració oficial serà el 10 de novembre i fins al dia 12 els visitants podran gaudir de música, degustacions, demostracions i exhibicions dels diferents productes. També hi haurà els tradicions desfilades i els sortejos de nits d’hotel, estades en un balneari o un viatge a escollir entre Sri Lanka o un creuer pel Carib.

Un moment de la presentació ahir del saló a la Llotja.

Un moment de la presentació ahir del saló a la Llotja.FIRA DE LLEIDA

tracking