SEGRE

TECNOLOGIA INICIATIVA

Naix a Lleida una nova xarxa social per compartir talents

Absolen una mare denunciada pel seu fill de 15 anys per prendre-li el mòbil

Absolen una mare denunciada pel seu fill de 15 anys per prendre-li el mòbil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació CEEILleida compta amb una nova empresa. Es tracta de Skilbo, una xarxa social que permet compartir talent entre persones i guanyar uns diners extres. El funcionament és similar al d’un tauler d’anuncis en el qual s’ofereixen, a canvi d’un preu establert pel mateix usuari, habilitats que s’emmagatzemen en un menú gestionat per ells mateixos.

“Les persones poden accedir a aquests serveis al navegar pels diferents cercadors categoritzats en nou tipologies, per zona geogràfica o per paraula clau”, explica en aquest sentit Josep Lluís Sánchez-Fortún, impulsor d’aquesta xarxa social que opera des del CEEILleida. El pagament dels serveis que s’ofereixen a Skilbo (skilbo.es) pot efectuar-se a través d’un mètode en línia. “En aquests moments, la taxa de desocupació a Espanya ronda el 17 per cent, però la quantitat de persones capacitades per proporcionar serveis és molt més gran”, asseguren els impulsors d’aquesta iniciativa.

Skilbo funciona com un tauler d’anuncis en el qual, per un preu, es donen habilitats

A més, estan segurs que les pàgines web i les xarxes socials fomenten les vendes, ja que proporcionen més visibilitat.

A banda del contacte entre usuaris, la xarxa social Skilbo també està pensada per oferir serveis de promoció i divulgació per augmentar les trobades. Això pot aconseguir-se a través d’una pàgina web i una aplicació.

tracking