SEGRE

SOLIDARITAT CONVENI

Fira de Lleida cedeix el pavelló 3 per emmagatzemar el menjar del Gran Recapte

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira de Lleida i el Banc dels Aliments van firmar ahir un conveni de col·laboració que permetrà cedir el pavelló 3 de la fira a fi d’emmagatzemar i distribuir el material obtingut a la campanya del Gran Recapte d’Aliments d’aquest any.

El conveni, firmat per l’alcalde, Àngel Ros, i el president del Banc dels Aliments, Joan Ramon Saura, estableix que Fira de Lleida cedirà aquest pavelló (amb una superfície total de 3.500 metres quadrats) a partir d’avui i fins al dia 13 de desembre i que alhora contribuirà a la difusió de la campanya solidària.

Ros va fer una crida a la participació dels ciutadans en el Gran Recapte, que se celebrarà als mercats i supermercats de tota la província divendres i dissabte. Per la seua part, Saura va remarcar la importància de disposar d’equipaments cèntrics que “atansin la campanya a la ciutadania i permetin que col·legis i altres col·lectius puguin accedir fàcilment quan vinguin a fer tasques de voluntariat”. Saura va destacar el caràcter solidari de Lleida i va afirmar que “encara queden places per cobrir”.

Un moment de la firma del conveni, ahir a la Llotja.

Un moment de la firma del conveni, ahir a la Llotja.PAERIA

tracking