SEGRE

ALTRUISME INICIATIVES

A buscar tones de solidaritat

El Banc dels Aliments posa en marxa una nova edició del Gran Recapte || L’objectiu, recollir entre ahir i avui 250.000 kg per a persones sense recursos

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a 200 punts de solidaritat va instal·lar ahir el Banc dels Aliments de Lleida al llarg i ample de la província perquè la novena edició del Gran Recapte, que acabarà avui, sigui tot un èxit de solidaritat i sumi tones d’aliments per ajudar persones sense recursos. Centenars de voluntaris els van ocupar perquè els ciutadans poguessin fer els seus donatius (especialment llet, oli, conserves, llegums cuits i alimentació infantil) i col·laborar així amb una de les cites importants de l’any per a l’entitat, atès que suposa gairebé una quarta part de les dos mil tones de productes que reparteix cada any a Ponent.

Del que s’ha recollit durant aquests dos dies (en la passada edició es va arribar als 250.000 quilos i aquest torna a ser l’objectiu), se’n beneficiaran un total de 26.500 lleidatans que actualment són usuaris de la institució. I no només això, sinó que també suposarà un important impuls per al Banc dels Aliments, ja que el descens dels aliments de la UE i les donacions privades els han deixat baixos d’estoc.

Per la seua part, Gros Mercat va col·laborar ahir amb la iniciativa solidària donant 750 litres de llet de la seua pròpia marca al Banc dels Aliments de Lleida. A més a més, l’empresa també ha cedit diferents espais als seus establiments perquè els ciutadans puguin aportar els seus donatius.

Un dels punts de recollida instal·lats pel Banc dels Aliments de Lleida.

Un dels punts de recollida instal·lats pel Banc dels Aliments de Lleida.ÒSCAR MIRÓN

Un dels punts de recollida instal·lats pel Banc dels Aliments de Lleida.

Un dels punts de recollida instal·lats pel Banc dels Aliments de Lleida.ÒSCAR MIRÓN

tracking