SEGRE

ACTIVITATS COMERÇ

Agramunt estrena la pista de gel

La instal·lació funcionarà fins al pròxim 7 de gener i és una iniciativa de comerciants i ajuntament per animar les compres nadalenques || Desenes de parades participen en una nova edició del Mercat de Nadal

Els més petits van disfrutar del Mercat de Nadal.

Els més petits van disfrutar del Mercat de Nadal.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els visitants del Mercat de Nadal d’Agramunt van poder disfrutar ahir del nou atractiu per a aquestes festes, una pista de patinatge sobre gel sintètic a la plaça del Pou. Es tracta d’una iniciativa dels comerciants amb la col·laboració del consistori per fomentar les compres nadalenques a la localitat.

La pista funcionarà fins al pròxim 7 de gener i la quarantena d’establiments adherits a la campanya obsequiaran els clients amb tiquets per patinar gratis durant vint minuts. Els passis també podran adquirir-se a la mateixa instal·lació.

Així mateix, desenes de parades d’articles de decoració, productes alimentaris de proximitat i objectes de regal van omplir ahir el nucli històric d’Agramunt en una nova edició del Mercat de Nadal que se celebra el dia 8 de desembre. Amb l’objectiu d’incentivar les visites, el consistori va incloure una mostra d’animals vius, una xocolatada i una barbacoa per fer una torrada amb oli i xocolate. També es va celebrar un concert de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i de les escoles Macià Companys i Mare de Déu del Socós amb l’acompanyament musical de Versions Estelada. Coincidint amb aquest merca

t nadalenc, voluntaris de Creu Roja van habilitar un punt de recollida de joguets en el marc de la campanya Cap nen sense joguina.

Els més petits van disfrutar del Mercat de Nadal.

Els més petits van disfrutar del Mercat de Nadal.SEGRE TÀRREGA

tracking