SEGRE

LOTERIA SORTEJOS

L'ONCE reparteix un Sueldazo a Alguaire

L’afortunat rebrà un premi de 2.000 euros al mes durant deu anys

Eusebio Orrit Ramos va vendre dissabte a Alguaire el número premiat amb 240.000 euros.

Eusebio Orrit Ramos va vendre dissabte a Alguaire el número premiat amb 240.000 euros.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sort de la loteria ha tornat a recaure a Alguaire després que l’ONCE hagi repartit a la localitat 240.000 euros del Sueldazo. El sorteig de dissabte va beneficiar un afortunat desconegut que rebrà 2.000 euros al mes durant deu anys. Eusebio Orrit Ramos és la persona que ha portat la sort de nou a Alguaire des del punt de venda ubicat al carrer Sant Faust, número 6. Eusebio Orrit va vendre un número premiat amb 240.000 euros i es va mostrar ahir molt content per haver entregat aquest premi, sobretot, perquè és el primer des que ven cupons. “No sé qui pot ser l’afortunat, podria ser qualsevol, però em fa molta il·lusió haver venut un premi d’aquestes característiques”, va assenyalar ahir.

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant vint anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats a la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant deu anys, als quatre cupons dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena; 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció, i premis de 400, 200, 30, 4 i 2 euros.

No és la primera vegada que el Sueldazo deixa una pluja d’euros a Alguaire. L’any passat, el venedor que ocupava precisament aquest quiosc del carrer Sant Faust va repartir un premi de 5.000 euros al mes durant vint anys, la qual cosa fa en total 1,5 milions.

Quan falten quatre dies perquè se celebri el Gordo de Nadal, les administracions ultimen les vendes, que es preveuen més fluixes aquest any a Ponent. Segons Loteries i Apostes de l’Estat, a Lleida hi ha consignats prop de 58,3 milions d’euros i es preveu una despesa de 134,32 euros per habitants (encara que s’ha de tenir en compte que la majoria corresponen a la Bruixa d’Or de Sort). Segons va indicar un expert, el 15 per cent dels números del Sorteig de Nadal tindran premi, davant del 37,82 per cent pel que fa a la rifa del Nen. Per la seua banda, el director de Loteria de Catalunya, Jaume Torrabadella, va entregar ahir el premi de 2.000 euros al mes durant un any a la guanyadora del concurs de la Grossa de Cap d’Any, una veïna de Barcelona. En la cinquena edició, el sorteig del 31 de desembre ha posat a la venda trenta-quatre milions d’euros.

tracking