SEGRE

MÚSICA POLÈMICA

Protesta a Cappont per la lletra masclista d'un raper

Informen del repertori a assistents || El local es va comprometre a demanar al cantant que retirés els temes més agressius

Moment de la concentració davant de la discoteca.

Moment de la concentració davant de la discoteca.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres de la Marea Lila, la coordinadora dels col·lectius feministes de Lleida, es van manifestar dimecres a la nit davant de les portes de la discoteca La Nuit, a Cappont, per protestar per l’actuació del raper Arce Perroviejo. “És un cantant que a les lletres fa apologia de la violació, les agressions i l’assassinat de dones”, van apuntar des de l’entitat. A banda de protestar amb una pancarta, els manifestants també van informar els assistents al concert, especialment als pares que acompanyaven els fills menors, sobre la mena de lletres del cantant.

“Pivas que se enfadan si les miras el escote. Puta, ¿pa’ qué lo llevas? ¿Te enseño yo el cipote?” és una de les rimes del raper, que també té al seu historial tuits com “Les meuques presumeixen de tenir molts homes darrere. És normal, perquè tot el que està en oferta i barat sempre atrau molts clients.” Abans de l’actuació, el grup Dones de Lleida i altres col·lectius com la Marea Lila es van reunir amb tècnics de Nits Q de la Paeria i amb responsables del local, que van assegurar que desconeixien el contingut de les lletres del cantant, però es van comprometre a demanar al raper que retirés els temes més agressius de l’actuació.

Dones de Lleida esperava ahir encara conèixer el repertori definitiu, ja que d’aquest fet dependrà que presentin una denúncia.

tracking