SEGRE

El Nen reparteix aquest dissabte 700 milions d'euros "per als que insisteixen"

El sorteig començarà a les 12.00 hores

Els preparatius del sorteig del Nen a Àvila

El Nen reparteix aquest dissabte 700 milions d'euros "per als que insisteixen"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nen reparteix demà 700 milions d’euros en premis "per als que insisteixen", segons resa el lema d’aquest sorteig extraordinari, i també suposa una segona oportunitat de fer-se milionari per a aquells que no van ser agraciats amb la Grossa de Nadal. Per a aquest sorteig, que en aquesta edició se celebra a Àvila i no a Madrid com és habitual, se n’han emès 50 sèries de 100.000 bitllets cadascuna, al preu de 20 euros el dècim, segons dades de Loteries i Apostes de l’Estat (LAE).

El primer premi està dotat amb dos milions d’euros per sèrie (200.000 euros per dècim), mentre que el segon repartirà 750.000 euros (75.000 al desè|dècim) i el tercer, 250.000 euros (25.000 al dècim).

A les 12.00 hores començarà el sorteig, que marca el final de les festes nadalenques, al Palau d’Exposicions i Congressos Lienzo Norte d’Àvila pel sistema de bombos múltiples. A diferència del de Nadal, no desperta tanta emoció perquè segueix un guió preestablert i la seua durada no excedeix els 30 minuts.

Així, primer s’extreuen cinc terminacions de dos xifres, després catorze de tres xifres i, posteriorment, dos de quatre, abans de passar a extreure les boles del tercer, segon i primer premi, per aquest ordre, i dos reintegraments finals.

Aquesta és la segona vegada que el sorteig surt de Madrid. La primera va ser el 2012 quan es va celebrar a Cadis per commemorar el segon centenari de la Constitució coneguda com "La Pepa" i el bicentenari del naixement de la Loteria Nacional.

En aquesta ocasió, LAE ha triat Àvila per commemorar el Primer Any Jubilar de la història i allà es troben des d’ahir els bombos del sorteig.

tracking