SEGRE
Els cinc videojocs imprescindibles del 2018

Els cinc videojocs imprescindibles del 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"God Of War (2018)", "Read Dead Redempetion 2" o "The Last Of Us 2", són alguns dels llançaments que arribaran el 2018, any en què la Nintendo Switch complirà un any al mercat i que porta més de deu milions d’unitats venudes. Aquest 2018 els amants del videojoc tindran l’oportunitat de fer-se amb les seqüeles d’alguns dels títols més volguts pels jugadors, des de la continuació d’una nova i esperada entrega de vaquers a l’oest llunyà, fins una aventura de supervivència enmig d’una apocalipsi de morts vivents.

"God Of War (2018)", la cinquena entrega de les aventures de Kratos, que després de venjar-se del pare Zeus i els déus olímpics, viu ara amb el seu fill Atreus en una terra hostil habitada per ferotges criatures i a mercè dels déus, però aquesta vegada de la mitologia nòrdica.

Si l’anterior proposta submergeix el jugador en el fred escandinau, la desenvolupadora Rockstar proposa una cosa totalment diferent a l’esperat videojoc d’acció i aventura de món obert "Red Dead Redemption 2" la seqüela del títol de vaquers de l’oest llunyà que segueix els passos de l’intrèpid John Marston.

També en un món obert però amb la polèmica de les sectes nord-americanes com a teló de fons, "Far Cry 5" proposa una ferotge lluita entre predicadors fonamentalistes i els restants residents del fictici comtat d’Hope, Montana, on el jugador encarna l’agutzil del poble que haurà de posar fi al tirànic culte d'"els Heralds".

En plena era de la robòtica i la Intel·ligència Artificial, "Detroit: Become Human" serà un llançament en exclusiva per a PS4 que submergirà el jugador en un futur no molt llunyà en què els androides han adoptat consciència de si mateixos i desenvolupat sentiments, el que converteix a aquesta aventura gràfica d’acció en un títol prometedor amb un gran component cinematogràfic.

Com tot temps passat va ser millor, la tornada als orígens de la lluita en 2D (i mig) amb rigorosa fidelitat a l’anime i unes cuidades animacions, és l’embolcall de "Dragon Ball FighterZ", basat en la ja atemporal franquícia nipona Dragon Ball.

Des que el març del 2017 sortís al mercat, la Nintendo Switch ha venut més de deu milions d’unitats impulsada pel llançament de títols tan popular com "Super Mario Odissey" i "The Legend of Zelda: Breath of the Wild". Sense tenir les xifres definitives de la temporada nadalenca, en el cas de Sony, PS4 va ser la consola més venuda del 2017 superant ja els 69 milions de consoles venudes a tot el món; per la seua part, Xbox One ha assolit un acumulat de 34 milions d’unitats.

tracking