SEGRE

JOCS ATZAR

Bitllet d'un milió d'euros a Vielha

És un dels premis del sorteig de divendres de l’Euromilions || L’administració número 1 de la capital de la Val d’Aran desconeixia ahir qui és el veí afavorit amb aquesta quantitat

Membres de l’administració número 1 de Vielha.

Membres de l’administració número 1 de Vielha.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’administració número 1 de Vielha va segellar aquesta setmana un bitllet que ha estat agraciat amb un premi d’un milió d’euros corresponent al sorteig de divendres a la nit de l’Euromilions. Aquest sorteig ha deixat, a més, en una penya d’unes setanta persones de La Línea de la Concepción (Cadis) un premi de 88,8 milions, la meitat d’un pot destinat als guanyadors de màxima categoria, l’altra meitat de la qual ha correspost a un jugador del Regne Unit.

El de Vielha és un dels premis de la categoria El Milió, que a Espanya també han tocat a Sant Boí de Llobregat, la Corunya, Saragossa i Ribadeslla (Astúries). El Milió és un codi d’aquesta rifa que es troba al mateix bitllet d’Euromilions en el moment que es compra el bitllet. El sorteig de la rifa El Milió es realitza únicament els divendres, però hi participen els compradors dels sortejos de dimarts i divendres.

Una penya de La Línea de la Concepción, a Cadis, agraciat amb 88,8 milions d’euros

Susana Martínez, de l’administració número 1 de Vielha, va explicar ahir a aquest diari que “desconeixem qui ha estat agraciat amb aquest premi i de moment (ahir al migdia) ningú no s’ha atansat per explicar que era l’afortunat”. L’administració està situada a l’avinguda Casteiro.

Martínez també va explicar que “hem repartit altres premis però sempre és una satisfacció donar-ne de nous”.

Del sorteig de l’Euromilions, l’esmentat bitllet validat a la localitat gaditana de La Línea de la Concepción percebrà un premi de 88.862.248 euros al ser un dels dos guanyadors de primera categoria (cinc encerts i dos estrelles).

Una penya de setanta persones ha estat l’afavorida amb el premi, que s’emporta la meitat del pot del sorteig, de 174 milions d’euros. L’altra meitat correspon a un altre bitllet guanyador validat al Regne Unit.

El de Cadis ha estat segellat a l’administració de loteries número 6 de La Línea, situada al centre comercial de Carrefour. Una de les empleades de l’administració va explicar que els guanyadors són els integrants d’una penya habitual del local composta per al voltant de setanta persones, per la qual cosa el premi “està molt repartit”.

tracking