SEGRE

ACTIVITATS COL·LECCIONISME

La Seu estrenarà una fira dedicada als Playmobil durant tota la Setmana Santa

L’ajuntament va presentar ahir la nova activitat.

L’ajuntament va presentar ahir la nova activitat.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La capital de l’Alt Urgell serà la nova cita ineludible per als amants dels clicks de Playmobil aquesta Setmana Santa. L’ajuntament va presentar ahir una nova proposta de promoció econòmica que servirà per “situar la ciutat al calendari de les activitats familiars”, però també per “donar servei a les famílies del municipi” a les vacances escolars. Així ho va explicar l’alcalde, Albert Batalla, que es va mostrar convençut que la primera edició de la Fira del Col·leccionisme de Playmobil serà “un èxit” i va opinar que “ja hi ha un públic a Catalunya que, si saben que a la Seu preparem un gran esdeveniment, tota la Setmana Santa ens visitaran segur”. Serà entre els dies 24 i 31 de març i tindrà dos escenaris, la sala de Sant Domènec i el centre cívic El Passeig.

Ignasi Puig, de l’empresa col·laboradora Smartplay, va explicar que la fira es complementarà amb activitats paral·leles centrades en el piragüisme, temàtica que anirà variant cada any.

Hi haurà una exposició amb dotze diorames de gran format, una fira de col·leccionisme i un concurs en el qual els assistents hauran de localitzar tres personatges infiltrats. Comerços de la ciutat estaran també ambientats amb figures i per als petits hi haurà tallers creatius. L’entrada serà gratuïta.

tracking