SEGRE

La Fecoll i l'Obra Social "la Caixa" organitzen caragolades solidàries

En actes com la Fira de Sant Josep de Mollerussa, Caminada Popular d'Aitona, Trotacaragol a la Seu Vella de Lleida, TransSegre de Balaguer i Fira del Teatre de Tàrrega, en benefici d’entitats locals

La Fecoll i l'Obra Social

La Fecoll i l'Obra Social "la Caixa" organitzen caragolades solidàries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) i l'Obra Social "la Caixa" impulsen la celebració de caragolades solidàries per finançar els projectes de caràcter social d'entitats lleidatanes. El projecte, que s'inicia aquest cap de setmana, ha estat presentat en societat aquest dijous pel president de la Fecoll, Ferran Perdrix, i el director d'àrea de Negoci de CaixaBank a Lleida, Ignasi Fanlo.

Perdrix ha agraït la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" i ha explicat que "amb aquest programa guanyem un nou format de l'esperit solidari que sempre ha caracteritzat la nostra festa. Perquè la solidaritat està a l'ADN de l'Aplec”.

Per la seva banda, Fanlo s'ha felicitat per col·laborar "en un projecte tan positiu per a les comarques lleidatanes en general, i d'una manera més concreta a les entitats locals beneficiades en cada una d'aquestes caragolades".

La Diputació de Lleida i el Patronat Intercomarcal de Turisme de les Terres de Lleida “Ara Lleida”, la Cooperativa Agrícola El Soleràs i els forns de pa Bon Blat, Llaràs i Serra col·laboren amb la iniciativa.

Les caragolades solidàries contemplen, de moment, la celebració de tastos en cinc localitats diferents:

MOLLERUSSA

Dissabte, 17 de març

12.30h

Acte : Fira de Sant Josep

Lloc: Recinte firal. Av. del Canal cantonada amb C/ Belianes

AITONA

Diumenge, 18 de març

12.30h

Acte: FruitTurisme + Caminada Popular

Lloc: Plaça del Poliesportiu

LLEIDA

Dissabte, 19 de maig

20.30h

Lloc: Baluard de la Reina de la Seu Vella

Acte: TrotaCaragol. Cursa no competitiva i solidària on els participants dibuixen en el seu recorregut per diversos carrers de Lleida la forma del caragol.

BALAGUER

Diumenge 8 de juliol

12.30h

Acte: TransSegre

Lloc: Canalització del riu

TÀRREGA

Entre el 7 i l’11 de setembre (per determinar)

Hora: 12.30 h.

Lloc (per determinar)

Acte: Fira del Teatre

tracking