SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Un mort durant un 'encierro' amb toros a Cadis

Durant la celebració del Toro de l’Al·leluia a Arcos de la Frontera || Un altre participant va patir ferides greus

Una de les envestides durant la celebració del Toro de l’Al·leluia.

Una de les envestides durant la celebració del Toro de l’Al·leluia.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va morir ahir i un altre va resultar ferit greu després de ser agafats per un toro en la tradicional celebració del Toro de l’Al·leluia que es va portar a terme a la localitat gaditana d’Arcos de la Frontera, en el marc de la jornada del Diumenge de Resurrecció.

Fonts municipals van precisar que en la primera de les envestides l’animal va perforar el pulmó i un dels bessons del participant en l’acte, que va ser traslladat immediatament a l’hospital de campanya instal·lat al municipi.

No obstant, a causa de la gravetat de les ferides, l’home va haver de ser desplaçat a l’Hospital de Jerez de la Frontera per fer-li una intervenció, amb què van comprovar els sanitaris que l’home presentava un “vessament sanguini generalitzat” fruit de la ruptura d’algun òrgan, aquesta circumstància li va causar finalment la mort. El mort era un home d’uns cinquanta anys d’edat i veí del municipi.

La segona de les envestides va afectar també un altre home que va resultar ferit de gravetat després que un toro li perforés el ventre, per la qual cosa va ser atès a l’hospital de campanya i va ser traslladat finalment a l’Hospital Comarcal Virgen de les Muntanyes de Villamartín (Cadis), on continua ingressat “fora de perill”, segons va confirmar l’ajuntament del municipi des del lloc de coordinació del dispositiu de seguretat.

tracking