SEGRE

La Ratafia de l'Aplec, Medalla d'Or al Topwine

El propietari de la destil·leria, Àngel Portet, i el president de la Fecoll, Ferran Perdrix.

La Ratafia de l'Aplec, Medalla d'Or al Topwine

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Ratafia de l’Aplec, elaborada per Licors Portet, ha obtingut la Medalla d’Or en l’únic concurs de licors i destil·lats de Catalunya, el Topwine. Aquest reconeixement se suma a l’obtingut fa poc més d’un mes al Catavinum World Wine & Spirits Competition (CWWSC), on la Ratafia de l’Aplec va obtenir la Medalla de Plata.

Ángel Portet, propietari de la destil·leria pallaresa, s’ha mostrat molt satisfet pel fet que “en menys d’un any aquest licor comenci a recollir reconeixements. Un fet que fa confiança per introduir-se al mercat “.

Per la seua part, el president de la Federació de Penyes de l’Aplec del Caragol (Fecoll), Ferran Perdrix, agraeix “la promoció internacional que Licors Portet fa de l’Aplec presentant a concurs aquest producte i portant la festa lleidatana per tot arreu”.

El licor elaborat des de la Pobla de Segur va ser presentat fa un any per la Fecoll com a producte oficial de l’Aplec del Caragol i, com a tal, pot ser adquirit pels penyistes a través de la central de compres a un preu especial.

El producte està fet a base de nous verdes del Pallars Jussà (concretament de plantacions de Lliminana i Aransís), concentrat de peres de Lleida (elaborat a Indulleida) i un toc d’espècies: nou moscada, clau i canyella. 

tracking