SEGRE

El 'Caragol Tour' de l'Aplec arriba a Madrid

L’impacte econòmic anual de les activitats de la Fecoll ascendeix als 1,5 milions d’euros

L'acte a Madrid va comptar amb cares populars del cinema, el teatre i la televisió com Josep Linuesa, Mónica Corral, o Silvia Marsó,

El 'Caragol Tour' de l'Aplec arriba a MadridFecoll

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació de Penyes de l’Aplec del Caragol (Fecoll) segueix amb la seua ruta promocional, que aquest dilluns va tenir com a destinació la ciutat de Madrid. L’esdeveniment va estar marcat per la participació de representants de les diferents administracions públiques, patrocinadors de l’Aplec, centrals de mitjans convidades pel Grup SEGRE i productors propietaris de granges de caragols. A més, l’acte va comptar amb cares populars del cinema, el teatre i la televisió com Josep Linuesa, Mónica Corral, o Silvia Marsó, que van participar de la mà del productor lleidatà, Toni Flix, establert a Madrid.

Durant l’acte, Ferran Perdrix, president de la Fecoll, va destacar que el pes econòmic de la festa i les oportunitats que ofereix fan de l’Aplec “un tema molt seriós”. En aquest sentit, va fer referència al programa d’engagement per a empreses Market 1.5 iniciat per la Fecoll aquest 2018, que estableix marcs de col·laboració amb prou elasticitat perquè les marques es puguin incorporar a l’Aplec, mantenint les estratègies naturals de mercat. Cal recordar que l’impacte econòmic anual de les activitats de la Fecoll ascendeix a 1,5 milions d’euros.

A més, Perdrix va explicar que la Fecoll treballa en la millora d’infraestructures i serveis i va destacar la bona acollida que té el Pack de Visitant Oficial que comercialitza Viajes Iltrida, agència oficial de la Fecoll.

A l’acte van assistir, entre d’altres, Paco Cerdá, de la Diputació de Lleida; els senadors i diputats Anna Azamar, Miquel Àngel Estradé, José Ignacio Llorens, Jaume Moya i Antoni Postius; i el director del patronat “Ara Lleida”, Juli Alegre.

La jornada va comptar amb un menú de cuina del caragol elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida.

tracking