SEGRE

ESNOTICIA

I el cinquè toca a Lleida

Un supermercat de Copa d’Or reparteix 50.000 euros al vendre vint bitllets || El sorteig deixa 4,5 milions a Granollers, Barcelona, Torredembarra i Olot

Empleades del supermercat Esclat de Copa d’Or de Lleida, ahir després del sorteig.

Empleades del supermercat Esclat de Copa d’Or de Lleida, ahir després del sorteig.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de la Grossa de Sant Jordi també va deixar alguns afortunats a la capital del Segrià. El supermercat Esclat del carrer Enginyer Antoni Llobet, a Copa d’Or, va vendre vint bitllets del cinquè premi, que va recaure en el número 61488, i que es va repartir entre Lleida, Torredembarra i la venda per internet. Amb un total de 300.000 euros repartits, els treballadors del supermercat lleidatà no podien ahir contenir l’emoció al ser el primer premi que reparteixen des que van obrir. Una de les responsables va explicar a SEGRE que, al finalitzar el sorteig i saber que el cinquè havia estat repartit al supermercat, alguns clients es van atansar a preguntar si sabien qui havien estat els afortunats.

“Estem molt contents i convençuts que el premi s’ha repartit entre la clientela habitual, la qual cosa també ens alegra molt”, va assenyalar. El cinquè premi també va recaure a Torredembarra, amb un bitllet venut en un estanc, i un altre per internet.

A la segona edició de la Grossa de Sant Jordi, amb premis d’entre 5 i 325 euros per a números aproximats

La segona edició de la Grossa de Sant Jordi va repartir més de 4,5 milions d’euros en premis, segons va informar la conselleria d’Economia. A més del primer premi que se’n va anar a Ponent, el segon es va vendre íntegrament a Granollers, amb 32.500 euros al bitllet. L’estanc del barri de Can Bassa de la localitat del Vallès Occidental va celebrar el vint-i-novè aniversari de l’obertura amb la venda de cinc números del 06141, amb un premi total de 162.500 euros. També a Granollers, un supermercat Caprabo va vendre una vintena de bitllets del tercer premi, 46958, amb 15.000 euros per bitllet.

El quart premi, amb 5.000 euros per bitllet, va ser per al número 58219. Un total de vint bitllets es van vendre en un supermercat d’Olot, on es van repartir 100.000 euros, un altre es va vendre en un quiosc de la carretera de Sants de Barcelona i un altre, per internet. Els premis es podran cobrar durant els noranta dies següents de la data del sorteig, fins al 26 de juliol, a la seu de Loteria de Catalunya de Barcelona, i al seu torn els números adquirits per internet es cobraran automàticament al compte des del qual es van comprar. També es pagaran als més de 2.100 punts de venda habituals així com en supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.

tracking