SEGRE

L'ajuntament de Lleida presenta una campanya per prevenir agressions sexistes durant les festes

Repartiran polseres al recinte de les revetlles als Camps Elisis

L'acte de presentació de les polseres de la campanya contra les agressions sexistes.

L'ajuntament de Lleida presenta una campanya per prevenir agressions sexistes durant les festesÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha presentat les polseres “Lleida, per unes festes sense agressions sexistes” en el marc de la campanya que ha iniciat per reforçar el missatge de prevenció, atenció i eradicació de conductes sexistes. La tinent d’alcalde Montse Mínguez i la regidora Sara Mestres han explicat que l’objectiu de la iniciativa és llançar un missatge a la ciutadania de tolerància zero envers qualsevol manifestació de violència sexista o agressió sexual.

La polsera la repartirà l’equip de voluntaris de Nits Q Lleida incorporant-la al “kit dels plaers” que ja distribueixen habitualment a les seves sortides. Així, aquest dissabte 12, Nits Q Lleida donarà la polsera al punt informatiu instal·lat al Camps Elisis on es faran les revetlles (de les 23 h a les 03 h. aproximadament). L’acció es farà extensió a altres esdeveniments festiu que tindran lloc durant l’any a la ciutat, com l’Aplec.

Mestres ha explicat que de moment s’han fet 3.000 polseres amb les quals es vol fer visible el rebuig a les agressions sexistes. Les polseres volen ser “actives” i Mínguez ha insistit en què s’ha de promoure nits d’oci segur i responsable, també en qüestions de gènere, “per fer de Lleida una ciutat lliure d’agressions sexuals”.

tracking