SEGRE

MITJANS

Guillermo Rodríguez, nou director d’El Huffpost

Sustituye Montserrat Domínguez, que s’ha incorporat recentment a El País per dirigir El País Semanal

Guillermo Rodríguez, nou director d'El Huffpost

Guillermo Rodríguez, nou director d'El HuffpostEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fins ara subdirector d’El Huffpost, Guillermo Rodríguez, ha estat nomenat nou director en substitució de Montserrat Domínguez, que s’ha incorporat recentment a El País per dirigir El País Semanal i coordinar les revistes de cap de setmana.

Rodríguez (Madrid, 1973) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Complutense de Madrid, amb especialitat en Història Contemporània, i des del llançament del mitjà digital El Huffpost, el 2012, n'ha estat el seu subdirector.

La vida professional de Rodríguez ha estat vinculada a internet, ja que va ser redactor en cap de Público.es, ha estat editor en cap del web tecnològic Baquía.com, i ha format part de l’equip fundador de la redacció central online del Grup Vocento, segons ha informat El Huffpost en una nota.

Així mateix, ha estat redactor en cap de Cultura als diaris Ya i Hoy Madrid i ha treballat a les revistes econòmiques Ideas and Negocios i Rànquing.

Guillermo Rodríguez és professor de l’Escola de Periodisme UAM-El País i imparteix classes de periodisme online a la Universitat Europea de Madrid.

tracking