SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Busquen l'autor de la violació d'una adolescent a Binaced

L’ajuntament d’aquesta localitat del Cinca Mitjà va suspendre les festes

L’alcalde va llegir un manifest de repulsa a la concentració de diumenge a la tarda.

L’alcalde va llegir un manifest de repulsa a la concentració de diumenge a la tarda.HERALDO DE ARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil continuava investigant ahir la denúncia d’agressió sexual d’una menor d’edat que va tenir lloc diumenge a la matinada a Binaced, al Cinca Mitjà, durant la festa major. L’ajuntament va suspendre les festes en honor a Santa Anna (vegeu SEGRE d’ahir). La policia judicial de la Guàrdia Civil de Barbastre segueix amb les indagacions iniciades diumenge a la tarda quan es van denunciar els fets per tal de trobar l’autor d’aquesta presumpta agressió, segons va informar l’Heraldo de Aragón.

Segons alguns veïns de Binaced propers a la víctima, es tracta d’una menor de 17 anys que resideix en una altra localitat de la província i el presumpte autor podria ser un altre jove d’uns 16 anys i d’una altra localitat altaragonesa. Per la seua part, l’alcalde de Binaced, Juan Latre, va assegurar que “esperem que es trobi aviat l’autor”. El consistori va fer diumenge un ple d’urgència i va convocar una concentració per mostrar “la més absoluta repulsa envers aquest tipus de brutals accions”.

Per la seua banda, l’advocat de la víctima, Javier Vilarrubí, va demanar que no es difonguessin ni dades ni fotos sobre la víctima que vulnerin el dret a la intimitat i que contribueixin a crear més mal i dolor a ella i a la seua família. Així mateix va advertir que s’iniciaran accions legals contra qui violi aquest dret amb la difusió en xarxes socials o per un altre mitjà dades personals.

El presumpte autor seria un jove d’uns setze anys veí d’una altra localitat altaragonesa

L’assalt es va produir cap a les cinc de la matinada de diumenge. La jove va ser assaltada pel seu agressor quan es va allunyar en solitari d’on es trobava, segons va informar Público. L’hospital de Barbastre va confirmar l’existència de lesions internes compatibles amb una agressió sexual.

D’altra banda, Arcópoli, associació LGBT de la Comunitat de Madrid, va informar ahir d’un total de 35 incidents contra membres del col·lectiu LGBT durant la celebració de l’Orgull, entre les quals es troben violacions, agressions verbals i físiques. Així, del 23 de juny al 8 de juliol han registrat dos violacions a dos nois gais, tres agressions físiques, dotze agressions verbals i un abús sexual. Una va ser una violació múltiple que va ser denunciada davant de la policia i hi ha diversos detinguts. L’altra no ha estat denunciada encara que sí que va ser atesa a l’hospital.

tracking