SEGRE

LLEURE ESTIU

Piscines compartides a Ponent

Els veïns de Castelldans, Artesa de Lleida, Aspa i Puigverd de Lleida poden accedir per segon any a qualsevol recinte amb un únic abonament || S’hi suma per primer cop l’Albagés

Imatge dels alcaldes de les cinc localitats que dimecres van ratificar l’acord de reciprocitat.

Imatge dels alcaldes de les cinc localitats que dimecres van ratificar l’acord de reciprocitat.AJUNTAMENT DE CASTELLDANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Castelldans, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida i Aspa comparteixen un any més les piscines municipals, amb la nova incorporació del recinte de l’Albagés. I és que els empadronats en aquestes localitats poden disfrutar, per segon any consecutiu, de qualsevol d’aquestes instal·lacions amb un mateix abonament.

Encara que l’acord ja estava vigent a l’inici de la temporada de piscines, al juny, els cinc alcaldes −Conrad Llovera (Castelldans), Miquel Àngel Llimós (Albagés), María José Invernón (Aspa), Josep Solsona (Puigverd de Lleida) i Pere Puiggròs (Artesa de Lleida)− van renovar dimecres a la tarda aquest conveni de reciprocitat, que es va posar en marxa per primera vegada l’estiu passat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és “oferir un servei més ampli, atenent criteris de proximitat”, segons van explicar des dels ajuntaments lleidatans.

Per participar en la iniciativa i poder accedir a qualsevol de les instal·lacions, els veïns interessats hauran d’obtenir un abonament al seu municipi. Val a recordar que a les Garrigues ja es va impulsar fa deu anys una cosa similar, que consisteix en un forfet comarcal únic per entrar a les més de vint instal·lacions municipals adherides al conveni, entre les quals es troben Arbeca, l’Albi, Bellaguarda, Castelldans i les Borges Blanques, entre altres.

En aquest cas, la iniciativa beneficia també els joves estudiants d’entre dotze i divuit anys de Llardecans (Segrià), que poden entrar a les piscines dels Torms, Bellaguarda, el Soleràs, Juncosa, Granyena i la Granadella.

tracking