SEGRE

TRADICIÓ ESPECTACLES

La música de les muntanyes d’Europa torna a Bellver

Nova edició del Festival Trama

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de setze formacions musicals procedents de Catalunya, País Basc, Alsàcia, Sardenya i Itàlia es podran escoltar a Bellver de Cerdanya fins demà en el marc de la sisena edició del Festival Trama.

D’aquesta manera, la localitat pretén convertir-se, durant un cap de setmana, en l’epicentre de la música del Pirineu i les muntanyes d’Europa, acollint artistes de zones propers als Alps o les Dolomites, entre d’altres.

Estava previst que el concert inaugural anés ahir a càrrec del cantautor de Solsona Roger Mas, després que, des de divendres passat 3 d’agost i fins dijous, es programessin concerts a les esglésies de Lles de Cerdanya, Montellà, Prullans, Prats i Riu de Cerdanya dins del cicle Entramat. El grup Corrandes són Corrandes, que es va poder veure dijous passat a l’església de Riu de Cerdanya, va ser l’últim a actuar en el marc de l’Entramat, un cicle previ al Festival Trama que va començar ahir, la inauguració oficial del qual amb Roger Mas estava prevista a la plaça Major presentant el seu últim disc, Parnàs.

tracking