SEGRE

PINTURA CERTÀMENS

L’art omple els carrers de Salàs de Pallars

L’edició número vint-i-vuit de la Fira d’Art va reunir ahir més de 500 visitants || Programa tallers i activitats relacionades amb la temàtica d’enguany, la gent

Visitants participant al taller ‘Dibuixem models del natural’, organitzat per Lluís Valls.

Visitants participant al taller ‘Dibuixem models del natural’, organitzat per Lluís Valls.AJUNTAMENT DE SALÀS DE PALLARS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salàs de Pallars celebra aquest cap de setmana la tradicional Fira d’Art, que va començar divendres amb una projecció de curtmetratges del Festival de Cinema Rural del Pallars i s’acaba avui amb diversos actes i tallers. La fira, que ja viu la 28a edició, reuneix cada any pintors, escultors i dibuixants que exposen les seues obres i el seu talent. L’eix central d’aquesta edició és la gent i, per aquest motiu, la majoria de les activitats giren entorn d’aquesta temàtica.

La fira va reunir ahir, segons afirma la regidora de Cultura de la localitat, Rosalia Farré, més de 500 visitants. “Un dels atractius més importants d’aquesta festa són els tallers”, explica Farré. Així, malgrat algunes gotes de pluja que van caure durant la tarda, “les activitats de dissabte van tenir el mateix èxit que l’any passat”, afegeix la regidora.

La Fira d’Art es va inaugurar ahir a les 12.00 i va incloure la presentació de l’exposició El Pallars i la Gent a la Pinacoteca. La festa va seguir amb el Cafè amb gotes... d’artistes, en el qual creadors i artistes pallaresos van debatre sobre l’art. Durant la tarda, es van organitzar multitud de tallers, com ara dibuixar models amb l’ajuda de professionals o també fotografiar persones mentre es fan un selfie i publicar-los a les xarxes socials.

Avui, els visitants podran participar també en diferents tallers i contemplar les obres dels artistes que estan exposades als carrers de Salàs. Així, els organitzadors pretenen que la fira sigui “el punt de trobada en el qual la gent pugui aprendre de l’art de forma didàctica”, explica Farré.

tracking